Howe: – Det beste kommer

Manager Howe føler at fansen enda har til gode å se det beste fra leiesoldat Delfouneso kommer etter at Aston Villa-spissen satt inn 1-0-målet for Englands U21-lag tidligere i uken.

Spissen fikk en drømmedebut ved å sette inn 1-0 mot Hull City forrige måned, men har siden den gang ikke levd opp til forventningene i Burnleys tre siste kamper – som kun endte med et poeng (Coventry).

foto: burnleyfootballclub.com

På landslaget derimot løsnet det omsider for Nathan som satt inn engelskmennenes eneste mål i en kamp de tapte 2-1 mot Island og Burnleys høvding, Eddie Howe føler at det beste fra spissen kommer.

Jeg føler han var en av Englands beste spillere, sier sjefen. Han fikk et pent mål, hans bevegelse var bra og er en talentfull spiller. Han er med oss nå, men det var litt vanskelig å ta igjen den treningen på så kort tid, vi mistet han den siste tiden og ikke sett han, så der er vanskelig å integrere han i vår stil. Men han er en flott fyr som ønsker å gjøre det bra og jeg er sikker på at våre fans enda har til gode å se det beste av han og når de først får se det, innser de hvor talentfull han egentlig er.

Angriperen kom inn fra benken mot Bristol City i lagets siste kamp, men sjefen er lysten på å la Delfouneso starte mot Ipswich i jakten på å lyse opp Turf Moor med tre viktige poeng.

Vi ønsker å få publikum med oss fra starten av, legger Howe til. Jeg føler det kommer til å være viktig, at vi skaper en stemning som blir ukomfortabel for Ipswich. Vi må være positive, vi er hjemme og vi må satse på å skape flere sjanser og være litt mer positive den siste halvtimen og forhåpentligvis klarer vi det og spillerne scorer målene vi trenger, avslutter Howe.