Howe: – Fornøyd med bredde-spillerne

Med et viktig oppgjør mot sterke Middlesbrough som venter, er sjefen veldig fornøyd med utvalget kantspillere å velge mellom etter sommerens shopping og sender ut signalene at den kommende kampen kommer til å være basert på mye angrep.

Foto: BurnleyFC.com

Begrepet bredde-spiller er muligens ikke det aller mest rosende, men manageren er glad for at spillerne hans assosieres med begrepet. Burnley-sjefen har hentet inn flere bredde-spillere enn det som har blitt sendt ut portene; mens (ikke overraskende) Chris Eagles og Wade Elliott forlot Turf Moor, ankom Keith Treacy og West Ham-duoen Zavon Hines og Junior Stanislas de lilla- og lyseblå.

Det er antageligvis vårt sterkeste felt basert på antall. Vi har et veldig godt utvalg på bredden med noen spennende spillere som også har fart og jeg er glad for jobben som er gjort på det feltet, sa Howe, som ikke bare har et utvalg på kantene, men også en relativt angreps-orientert høyreback i leiesoldaten Kieran Trippier.

Kieran spiller også som ving til tider og faller inn under kategorien vi allerede har og for øyeblikket blir han bare bedre og bedre, noe som gleder meg; å se nye spillere bli involvert. Vi bygger opp et godt lag som jeg føler kommer til å bli bedre jo lenger vi kommer uti sesongen. Tegnene er positive, noe de var mot Derby der jeg følte vi utgjorde en stor trussel – spesielt  fremover, avsluttet manageren.

Med den kommende utfordreren på Turf Moor, Middlesbrough, som enda har til gode å tape en kamp denne sesongen, vet Howe at laget må jobbe hardt for å beseire gjestene – til tross for å ha vunnet 3-1 sist gang lagene møttes.