Macca-overgang i kulissene

Plymouth Argyle27. Alex MacDonaldAlex «Macca» MacDonald har enda til gode å bryte gjennom førstelaget til the Clarets og selv etter å  ha skreve under en ett-års kontrakt i sommer, tyder ting på at det er liten fremtid på Turf Moor. Kantspilleren har tilbrakt flere låneopphold hos Plymouth med gode skussmål og dermed ligger en permanent overgang til the Pilgrims i kortene. Manager Carl Fletcher bekrefter aktivitet i kulissene.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

MacDonald startet sesongen for the Clarets – ironisk nok – i Capital One cupen, nettopp mot Plymouth. Samme uke endte han på lån hos the Pilgrims som varte til desember. Selv har ikke spilleren lagt skjul på sitt ønske om å spille for de grønne og nå tar klubben bladet fra munnen og forteller om deres ønske om å hente 23-åringen til Home Park.

– En avtale om å hente Alex MacDonald tilbake til Home Park for tredje gang, denne gang en permanent avtale har blitt inngått, men det finansielle gjenstår. Han ønsker seg hit og vi ønsker han har, så verbalt er alt i boks, men vi må ordne med det finansielle. Vi har ingen ting å bruke i dette øyeblikk og må de hva vi får gjort med det, sa Argyle-sjef Carl Fletcher.

Enhver fotballspiller trenger spilletid og for MacDonald har det gått tregt på Turf Moor. Han fikk sin debut i 2008 (april) og har siden den gang kun fått elleve innhopp og to kamper fra start, begge i cupen. (Cardiff og Plymouth). 23-åringen har med andre ord funnet det vrient med spilletid for de lilla- og lyseblå og med nok en forsterkning i troppen i samme posisjon, er konkurransen tøff og en overgang er mest sannsynlig. Hos Plymouth derimot har det blitt 35 kamper på de to låneoppholdene.