Neste: Bristol City

Bristol cityTurf Moor pre-game Foto: D. Bentley / BFCThe Clarets tar imot tabelljumbo Bristol City som etter alt å dømme blir å rykke ned denne sesongen, men Sean Dyches mannskap kan ikke undervurdere sin kommende utfordrer. Selv om Bristol har tapt sine tre siste kamper, så har ikke Burnley vunnet på tolv kamper og på eget gress må man helt tilbake til midten av januar for å vise til siste seier. 

Midtbanespiller Dean Marney er tilbake i trening etter å ha stått over seks kamper grunnet skade og skal være tilgjengelig i laguttaket, men manageren må klare seg uten forsvarene Michael Duff og Ben Mee. Gjestene har også noen skader å vise til, men ser ut til å stille mannsterke; Sam Baldock og Cole Skuse er usikre, mens Ryan Taylor er høyst sannsynlig ute. Richard Forster er tilbake i trening, men det gjenstår å se om forsvareren blir tatt ut.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Samtlige av møtene med City-laget har kommet i serien, noe som er uvant og det står ganske jevnt; Bristol med 16 seire og 63 mål, mens Burnley kan vise til 14 seire og 64 mål. 15 har endt med poengdeling.

Sist gang lagene møttes ble det målfest på Ashton Gate med syv nettkjenninger der Burnley dro det lengste strået med et sent mål av Chris McCann tre minutter på overtid. De to siste møtene på Turf Moor derimot har endt med uavgjort, men the Robins har kun vunnet en gang på deres seks siste reiser til Lancashire.

The Clarets har ikke fått ting til å gli den siste tiden og flere kontroversielle dommeravgjørelser har ikke hjulpet på; kun en seier på tolv forsøk kan de vise til og deres tre siste kamper på eget gress har endt med poengdeling.

Bristol på sin side befinner seg på bunnen av tabellen, syv poeng fra sikkerhet og da lagene rundt dem plukker med seg poeng ser ting vanskelig ut for the Robins denne sesongen. To seire på ni forsøk har det blitt, men er uten borteseier på deres ni siste reiser – sist gang de vant var 8.desember i Sheffield (Wed.)

Kampen spilles på Turf Moor, lørdag 6.april kl 16:00

Tidligere møter:
23.okt 2012 Bristol City 3-4 Burnley
28.apr 2012  Burnley 1-1 Bristol City
05.nov 2011 Bristol City 3-1 Burnley
19.mars 2011 Bristol City 2-0 Burnley
25.sept 2010 Burnley 0-0 Bristol City