Neste: Coventry

The Clarets har gjenfunnet formen og står med tre seire på fire forsøk, men vet at de må jobbe og være fokusert skal de dra i land deres tredje strake seier mot nedrykkstruede Coventry – som selv begynner å finne formen.

Burnley har ikke vært like stødige på Turf Moor som på bortebane og bedre blir det ikke med skadene som har redusert Eddie Howes muligheter. Marvin Bartley har måttet ta en kort pause grunnet hamstringen, mens toppscorer Jay Rodriguez, Martin Paterson og Ben Mee fortsatt er ute av spill. Danny Lafferty fikk spille for reservene i midtuken, hvor han også scoret the Clarets’ eneste mål, kan være aktuell.

Foto: BurnleyFC.com

Coventry derimot har slitt med skader selv og håper atAlex Nimely, Cody McDonald og Clive Platt vil være tilgjengelige, mens Richard Keogh og Chris Hussey som trente med troppen igår kan være aktuelle for en retur.

I løpet av det siste århundret har det kun vært 47 oppgjør mellom lagene, der Burnley leder med 23 seire mot Coventrys 12. Bedre blir det ikke for gjestene da de kun har vunnet en gang på deres siste forsøk mot the Clarets, der siste møte endte 2-2.

De lilla- og lyseblå er seks poeng unna Play Off, men har ikke topp seks som et realistisk mål innen rekkevidde. Coventry på sin side er i fare for å rykke ned til League One – der de var sist gang i 1964 – og har kun vunnet ni kamper denne sesongen.

Med kun fire poeng unna sikkerhet trenger de alle poengene de kan skrape sammen, noe som kan vise seg å være vanskelig ettersom det kun har blitt en borteseier (Hull) og noen uavgjort i løpet av sesongen. Totalt åtte poeng på fremmed gress.

Tidligere oppgjør:

22. okt, 2011 Coventry 1-2 Burnley
15. mar, 2010 Burnley 2-2 Coventry
20. nov, 2009 Coventry 1-0 Burnley

Kampen spilles på Turf Moor, lørdag 14.april kl 16:00