Neste: Doncaster

Doncaster RoversTurf Moor pre-game Foto: D. Bentley / BFCI neste runde venter Doncaster Rovers som ikke har overbevist på fremmed gress denne sesongen med kun en seier å vise til. Burnley på sin side er fortsatt ubeseiret på Turf Moor og har ingen planer om å gi opp det med det samme. 

Sean Dyche må nok klare seg uten Danny Ings og Kieran Tripper som begge er skadet, så erstatterne fra forrige kamp Ashley Barnes og Chris Baird blir nok å spille mot Rovers-laget. På motsatt side er Paul Quinn, Chris Brown og Mark Dyffy tilgjengelige etter skade.

Foto: BurnleyFC.com
Foto: BurnleyFC.com

Forrige møte endte med 2-0 til the Clarets og videre har de vunnet de tre siste møtene. Sist gang Doncaster vant over Burnley var i februar 2011, sist gang Rovers vant over Burnley var i gamle fjerde divisjon i mars 1990. Lancashire-laget er ubeseiret på de siste seks kampene på eget gress mot de kommende gjestene.

Burnley det eneste laget i Championship som har til gode å tape på eget gress denne sesongen og kan vise til 15 kamper uten tap, hvor av ni har endt med seier. Doncaster har en hyggelig form på eget gress, men sliter på bortebane hvor de enda har til gode å vinne – ti har endt med tap.

Kampen spilles på Turf Moor, tirsdag 25.mars kl 20:45

Tidligere møter:
01.okt 2013 Doncaster 0-2 Burnley
09.nov 2010 Burnley 1-1 Doncaster
01.feb 2011 Doncaster 1-0 Burnley
26.feb 2012 Burnley 3-0 Doncaster
09.mar 2012 Doncaster 1-3 Burnley