Stanislas om programmet

Tidligere West Ham-spiller Junior Stanislas har fått en pangstart på sin nye karriere i Burnley med flere assist og strålende spill på kanten. Landslagspausen er nesten over for denne runde der Lancashire-lagets spillere har fått noen velfortjente fridager og nå er det på tide å brette opp ermene og fortsette der man slapp.

Foto: Lancashire Telegraph

Vingen har sprudlet i de siste kampene – noe takket være Keith Treacys fravær, men understreker at ingen tar noe for gitt nå som serien sparkes igang etter nesten to uker uten spill i det de lilla- og lyseblå forbereder seg på intensive tre uker bestående av syv kamper.

Vi har Reading på lørdag og resten av måneden er det tirsdag-lørdags kamper, så det kommer til å være mange kamper etter hverandre og det er viktig å holde seg frisk til dem, fortalte 21-åringen. Vi har hatt et par dager fri, så jeg reiste ned til London og tilbrakte litt tid med familien

– Det var fint å ha litt fri, men det er viktigere for oss å få et par poeng på tabellen og det viktigste er nå å bygge opp det vi hadde, hente poengene og klarte oppover.

Vingen følte nok at han stagnerte i London, men kan trygt si at det er noe som har tatt seg opp igjen etter overgangen i august. 21-åringen viste hva han var god for mot Southampton, etterfulgt av en strålende oppvisning mot Nottingham Forest der han la opp til tre av lagets fem mål.

Kampene vi har vunnet og plukket poeng fra i de foregående kampene vil komme oss godt til de kommende, avsluttet Stanislas.