Dyche: – Vi er nesten der

Clarets-sjefen insisterer på at Burnley ikke er langt unna å få skuta på rett kjøl igjen etter en turbulent periode. Neste motstander er West Ham og sist gang lagene møttes ble det banestorming og en sterk 3-0 seier til the Clarets. 

Foto: BurnleyFC.com

Burnley står med tre kamper uten seier foran helgens møte mot West Ham og det har blitt noen stygge resultater på veien. 5-0 mot City og 4-0 mot Chelsea sitter fortsatt ferskt i minnet, selv om det er forbi og man bør se fremover. Sjefen innrømmer at laget ikke har klart å prestere på samme nivå som forrige sesong når det ble kun to tap på de ti første kampene, men Dyche mener at laget snart er tilbake på gamle høyder og håper det starter mot West Ham på lørdag.

– Vi vet at det er mer i vente fra oss, vi har bare ikke kommet dit enda, men det har vært gode tegn på det og sterke antydninger i perioder. Spesielt mot Chelsea, men et resultat er et resultat og slik endte kampen. Innenfor det så hadde vi gode perioder med godt spill mot ett av de beste lagene i ligaen. 

– Så hva kan vi bruke fra den kampen og minne spillerne på at de aldri er så langt unna fra det vi mener vi kan være? Jeg tror ikke vi er så langt unna som mange til tider mener, forklarte Dyche.

Foto: BurnleyFC.com

Sist gang lagene møttes ble det 3-0 til Burnley, men seieren ble overskygget at hjemmefansen demonstrasjoner mot styret og banen ble stormet ved et par anledninger. Banestorming skjedde igjen i midtuken mot Tottenham.

West Ham-sjef Pelligrini uttalte:

– Jeg vet hva som skjedde forrige gang lagene møttes på London Stadium, men jeg var ikke her da. Jeg er helt sikker på at stemningen kommer til å være annerledes fra da til nå. Vi føler at vi kan bli bedre i hver kamp med fansens støtte. Jeg sier det fordi jeg snakker på vegne av spillerne og de må støtte laget 100 prosent i hver kamp.