Neste: Doncaster

Doncaster Roverskeepmoat stadium doncasterThe Clarets reiser til Doncaster og møter et lag som har en lei hjemmeform, mens de selv er jager sin femte strake seier.

Doncaster har ikke mange skader å tenke på, kun høyrebacken Reece Wabara og og Harry Forrester må se kampen fra sidelinjen. Burnley må klare seg uten Dean Marney som soner en kamps karantene etter å ha fått fem gule, mens Ross Wallace fortsatt er ute med en langtidsskade.

Det kommende hjemme har langt fra overbevist denne sesongen og kan vise til kun en seier og en uavgjort på eget gress denne sesongen – tre poengene kom mot Blackburn i midten av forrige måned. Formen fikk en positiv vending i forrige runde, der de vant 1-0 borte mot Sheffield Wednesday, mens det mot Burnley har vært enten eller opp gjennom tidene og i løpet av deres 28 møter siden 1901 har det endt 12-4-12.

Statistisk sett har ikke Rovers scoret når i åpnings- eller sluttminuttene denne sesongen, samtidig som de troner på topp når det gjelder sene mål, fire ganger har de sluppet ballen inn de siste fem minuttene – noe som er mer enn noen andre i serien. The Clarets på sin side flyr høyt om dagen og har vunnet de fem siste kampene, hvorav fire har kommet i serien og skulle de lilla- og lyseblå vinne dette oppgjøret vil det sende dem til topps på tabellen, forutsatt at Leicester ikke vinner med mer enn fem mål over Yeovil.

Kampen spilles på Keepmoat Stadium, tirsdag 1.oktober kl 20:45