Snudde og vant overbevisende

Burnley logo storMillwall fc(Burnley 3-1 Millwall): Gjestene fikk den beste starten på Turf Moor og tok føringen midtveis i første omgang, men gleden ble kortvarig når Ings dukket opp to minutter senere og utlignet. Like før pause brente samme mann straffe, men Dean Marney sørget for ledelse like før dommeren blåste av til pause.

Etter pause sørget Ings for et herlig mål etter en herlig levering av Trippier. Flere sjanser ble skapt, men det ble ikke flere mål på Turf Moor og dermed tok the Clarets tilbake andreplassen.

Sean Dyche sendte ut det samme mannskapet fra forrige rundes poengdeling mot QPR. Gjestene fikk den beste starten med flere gode sjanser av Malone, Upson og Martin innen det var gått fem minutter, men ingen nettkjenning.

Deretter var det Burnley sin tur til å vise seg fram med Vokes, Arfield og Ings før Martyn Woolford dukket opp i det 27.minutt og sendte Millwall i føringen.

Gleden var kortvarig og Danny Ings sørget for å utligne to minutter senere på hjørnespark. Samme mann fikk en kjempemulighet til å ta ledelsen i det 41.minutt etter et herlig samarbeid mellom Arfield, Vokes og nevnte Ings, men skuddet ble avverget.

44 minutter var spilt når Ings ble klippet ned i feltet og dermed var det straffe. Spissen brente straffen og burde blitt tildelt et nytt et ettersom keeper Bywater var et godt stykke unne streken, men verken dommer eller linjedommer så situasjonen – til the Clarets’ frustrasjon.

Det ble lagt til tre tilleggsminutter og Arfield var en farlig mann for Millwall som sto for en sjanse før han la opp til Dean Marney som med venstrefoten sendte ballen i nettet og sendte Burnley i føringen i det 47.minutt.

Etter sidebytte tok det ikke lang tid før burvokter Bywater igjen måtte testes etter et flott forarbeid av Kieran Trippier, men Vokes mottok ballen i vanskelig vinkel og dermed var ikke vanskelig for keeperen å plukke opp ballen.

Trippier var igjen arkitekten bak en flott sjanse som ble utnyttet her fabelaktig; backens 40-meters-pasning ble tatt perfekt mottatt av Danny Ings som viste magi og sendte kula forbi Bywater og i nettet, 3-1 i det 62.minutt.

Arkitekten prøvde seg på et skudd på mål, men Bywater hadde ingen problemer med forsøket.

Med kvarteret igjen bytte sjefen ut Vokes og satte inn Ashley Barnes som nesten umiddelbart fikk en fikk mulighet til å øke ledelsen, men skuddet traff en Millwall-spiller på sin ferd.

Michael Kightly ville også være med på moroa og kom til to gode sjanser, men Bywater avverget begge gangene. Danny Ings fikk en gyllen mulighet til å få sin første hat-trick, men ble dratt ned av kaptein Robinson og ble byttet ut like etterpå av Ross Wallace.

Det ble lagt til fire tilleggsminutter, men det hjalp ingen av lagene, for det ble en sterk seier over Millwall som sendte de lilla- og lyseblå tilbake til andre plassen da QPR ikke spiller før på mandag.

Burnley: Heaton, Trippier, Mee, Shackell, Duff, Marney, Jones, Kightly, Arfield (Stanislas 84), Vokes (Barnes 75), Ings (Wallace 88)
Subs: Cisak, Long, Treacy, Wallace, Stanislas, Edgar, Barnes.
Gule kort: Ings 38

Millwall: Bywater, Robinson, Morison, Woolford, Martin (Jackson 55), Fredericks, Upson (McDonald 67), Williams, Campbell, Abdou (Chaplow 75), Malone
Subs: Dunne, Feeney, Easter, Gerrar.
Gule kort: Upson 25

Referee: K. Stroud
Tilskuere: 11,502 (356 Millwall)