Poengdeling mot United

Manchester UnitedBurnley logo stor(Burnley 0-0 Manchester Utd.): Burnley tok imot United på Turf Moor og hadde en god første omgang mot stjernegalleriet med flere fine sjanser, der David Jones og Scott Arfield kom nærmest mål for the Clarets.

Etter sidebytte dominerte gjestene og hadde ballen i store deler av omgangen, men heller ikke de fikk ballen i mål og det endte med poengdeling på Turf Moor og Burnleys første poeng denne sesongen ble sikret.

Manager Dyche forblir lojal mot sitt mannskap og sendte ut det samme laget som i forrige runde, mens United lot nysigneringen Di Maria få sin debut på Turf Moor.

Det startet positivt på Turf Moor der Burnley fikk et tidlig frispark like utenfor feltet som David Jones nesten satte i buret, men ballen traff tverrleggeren der keeper de Gea bare kunne stå og se på, og like etter fulgte Ings opp med en god mulighet etter et tragisk tilbakespill av Evans mot keeper Gea. The Clarets virket trygge på seg selv i åpningsminuttene og var ikke rede for å true United som hadde startproblemer på et fullsatt Turf Moor.

Gjestene våknet etterhvert og kom til noen halvsjanser hvor van Persie som til deres første mulighet like før kvarteret, men keeper Heaton avverget med nødvendige tiltak. Manchester-laget hadde noen øyeblikk med godt spill og muligheter, men laget bar preg av feilpasningene og flere upresise innlegg gjorde det utfordrende å komme noe sted.

I det 25.minutt sørget en feilpasning av Valencia for at Burnley snappet opp ballen og Arfield sendte avgårde en salve ala-Chelsea, men kula fløy like over De Geas mål. Minuttet etter prøvde Jones seg på en fint og knallhardt skudd som United-keeperen må sende ut, det påfølgende hjørnesparket fører ikke noe med seg.

De lilla- og lyseblå spilte godt defensivt og var farlige offensivt, noe gjestene nok en gang fikk erfare i det 33.minutter når Arfield viste magi ved å spille seg fri fra Blackett, lurte Fletcher, plasserte seg i feltet og sende av gårde nok en salve som endte med hjørnespark. Gjestene hadde ballen mye, men klarte allikevel ikke å utnytte den til noe nevneverdig – Burnley hadde kontroll.

Annen omgang startet med et litt mer aktivt United-lag, men det var nok en gang langt mellom sjanse og mål. I det 58.min angrep Di Maria fra kanten, kom seg forbi Trippier og Duff, men forsvaret ryddet opp. To minutter senere, 60., la Fletcher inn i feltet til Robin van Persie som nikket over.

I det 68. fikk Burnley et frispark som de skapte en god sjanse på, men rett på De Gea som hadde kontroll. United presset på, men klarte ikke å få hull på byllen. Med kvarteret igjen fikk Burnley nok et frispark som Taylor sendte like over. Rooney sendte kula like utenfor i det 78.minutt etter et hjørnespark og Barnes ble satt utpå like etter.

Ben Mee gjorde en god jobb med å holde styr på Valencia og Steven Reid fikk sin debut for Burnley i det 87.minutt. Fjerdedommeren la til fire minutter, men det hjalp lite. United skrek etter straffe når ballen traff innbytter Barnes i armen på overtid, men dommer Foy lot seg ikke imponere.

Burnley: Heaton, Tripper, Duff, Shackell (c), Mee; Arfield, Jones, Marney, Taylor (Reid 87); Ings (Barnes 78), Jutkiewicz
Innbyttere: Gilks, Ward, Long, Wallace, Sordell
Gule kort: Marney 76, Reid 89

Manchester Utd.: De Gea, Jones, Evans, Blackett, Valencia, Young, Fletcher, Di Maria (Anderson 69), Mata (Januzaj 86), Rooney, van Persie.
Innbyttere: Hernandez, Welbeck, James, M. Keane, Amos.
Gule kort: Fletcher 37, Blackett 67

Dommer: Chris Foy
Tilskuere: 21,099 (4099 MUFC)