Arfield henrykt over målet og seieren

Scott Arfield pressekonferanseScott Arfield sto for ene av the Clarets vakre mål mot QPR på lørdag og var en meget fornøyd mann etter at Lancashire-laget dro i land en viktig seier på Turf Moor.

Skotten satte inn kampens første mål etter tolv minutter etter å ha dratt seg unna to Rangers-forsvarere før han plasserte en herlig skruball i det lengste hjørnet bak Robert Green. Selv om Charlie Austin utlignet for gjestene like etter halvtimen på straffe, vant the Clarets kampen etter at Danny Ings viste litt magi mot slutten av omgangen som sørget for 2-1.

Det var et enorm seier, sa Arfield. Det er godt dokumentert hvor viktige disse kampene er og kommer til å være, hjemmeformen vår må være bra og det var herlig å vinne denne kampen i starten av denne lille perioden. Målet hadde en god avslutning og det begynner å gå opp for meg hvor pent det egentlig var, jeg så det nedre hjørnet og den gikk heldigvis inn.

– Jeg har prøvd å få mer til av det, utfordre spillere på mye og det er herlig å få det til. Det betydde mye for meg, jeg krever ikke så mye av meg selv når det kommer til antall mål, men det er et krav å få mål. Det er viktig for midtbanespillere å komme seg på scoringslisten, for å hjelpe spissene.

Boydy har gjort det nylig og det føles herlig å få enda ett for min del. Hjemmeformen vår kommer til å spille en stor rolle denne sesongen og fansen støttet oss så det var godt å gi dem noe å juble for.

– De neste par kampene kommer til å være viktige, men ingen mer enn den neste som er Tottenham borte. Det er FA cupen og der ønsker vi å være involverte, så vi kommer ikke til å dra ned dit for moro skyld. Kampen blir ikke viktigere enn denne (QPR, red.adm), men vi skal prøve å vinne den, avsluttet Arfield.