Stolt Dyche til tross for tap

Sean Dyche pressekonferanseEtter å ha sløst med sjansene mot Manchester United, følte sjefen at the Clarets ikke fikk lønn for strevet på Old Trafford. Burnley gjorde det aller meste riktig foruten å finne nettmaskene oftere, men en slik prestasjon mot et stjernegalleri krever ros.

Clarets-sjefen innrømmet at han var stolt over spillerne etter at de holdt dem i sjakk i første omgang, til tross for at hjemmelaget tok føringen på en sjelden sjanse på overtid. Burnley ble nok en gang straffet for forsvarstabber, men sjefen bruker ordet uflaks.

Denne sporten sparker deg i baken noen ganger og det mener jeg den gjorde ikveld. Jeg mener vi var fremragende i store deler av kampen og jeg tror at alle ble overrasket over at de gikk topp til 2-1 etter å ha sett kvaliteten av spillet vårt og sjansene vi skapte, sa Dyche.

– Vi straffes for detaljene og det har hendt oss et par ganger denne sesongen, men det er en modningsprosess spillerne trenger, å kjenne på farene fordi man blir straffet på dette nivået siden kampene kan snu seg ut av ingenting.

Vi slapp inn nok en gang målene på dødballer og dette er andre fase. Vi hadde en liten periode i begynnelsen av sesongen der vi slapp dem inn, før det forsvant, men i de siste kampene har det kommet tilbake. Vi kommer til å beriktige det på treningene og man må huske på kvaliteten på de innleggene som kommer og fysikken til noen av de spillerne vi møter.

– Det er en ting vi ikke kan endre på hos våre spillere, men det kan heller ikke anløpe prestasjonen i kveld fordi jeg snakker om vekst, tro og utvikling hos spillerne. Det mener jeg var veldig tydelig ikveld. Å komme til Old Trafford og takle det, men samtidig spille slik vi gjorde er fantastisk. Vi får ingenting for det og det er noe vi må endre på og snu det til resultater, vi var så nære, men nære er ikke bra nok.

– Jeg kan snakke varmt om alle i laget, men jeg mener igjen at Danny var eksepsjonell idag. Han hadde en flott sjanse like etter timen, men var generelt utmerket. Mange snakker om landslaget og jeg forstår hvorfor, fordi det var Danny Ings i toppform.

– Jeg gjorde det klart at han kom til å bli her og nye det han gjør, han var fremragende i helgen og det samme ikveld, avsluttet Dyche.