Uvant målløs kamp på Molineux

wolverhamptonBurnley logo stor(Wolves 0-0 Burnley): Molineux kunne vise til en tam og målløs første omgang med en håndfull sjanser til begge lag, det ble ikke akkurat noe bedre etter sidebytte og kun en håndfull sjanser ble skapt.

Burnley fikk noen bekymringer med to småskader på Vokes og Mee, men reiste fra Birmingham målløse.

Det ble to endringer i lagoppstillingen til the Clarets og begge var på benken; Kevin Long og Michael Kightly returnerte.

Burnley startet best og skapte en mulighet allerede etter ett spilleminutt og sjansen var signert Scott Arfield, vingen sendte en salve mot Martinez fra 25 meter, men skuddet utfordret ikke keeperen. Huddersfield svarte med noen sjanser der Henry og McDonald skapte mulighetene innen kvarteret var spilt.

Hjemmelaget hadde ballen mye og presset Lancashire-laget som forsvarte seg godt og holdt Heaton ganske stille. Burnley fikk opp pulsen til de tilreisende i det omgangen nærmet seg halvveis, et Mee-innkast gikk via Vokes til Gray (20′) som ladet skuddfoten og sendte kula på Martinez.

Seks minutter senere (26′) kom kampens første hjørnespark etter et Afobe-forsøk som Heaton fikk avverget, men det ble hendte ikke stort mer.

Det var ingen stor kamp på Molineux i det kampen passerte halvtimen, Henry (32′) og Afobe (38′) utfordret Heaton, Heaton hadde kontroll. George Boyd sørget for å gi Burnley deres første hjørnespark i det 41.minutt, Jones leverte fra flagget, men det ble ikke noen nevneverdig mulighet for Sean Dyches mannskap.

Dommeren hadde noen rare avgjørelser i løpet av omgangen og sendte lagene i garderoben målløse.

Kampen tok seg litt opp etter sidebytte og Wolves sørget for den første sjansen to minutter uti uten å true Heaton nevneverdig. Etter en kort stund pådro Sam Vokes seg en smell, heldigvis stablet spissen seg på bena og fortsatte kampen. The Clarets’ første sjanse for omgangen kom etter 53 minutter når Boyd prøvde seg med venstreslegga, kula fløy over.

Like før timen kom kampens første bytter for hjemmelaget og Vokes ble byttet ut fem over timen. Det ble et tafatt kvarter som ikke bød på noen sjanser og nok en gang ble Mee liggende nede med skade. Forsvareren ble byttet ut med Stephen Ward kort tid senere.

Taylor (80′) og Edwards (83′) kom til hver sine muligheter etterhvert som kampen nærmet seg sluttminuttene og kampen lå an til å bli målløs, et resultat som ikke har kommet siden sommeren 76. Afobe ga hjemmefansen et håp i det 87.minutt og Henry fulgte opp like etter, også han uten hell.

Hjemmelaget tydde til mer fysisk spill mot slutten av kampen som naturlig nok fikk Burnley-fansen til å reagere. Fire tilleggminutter ga ingenting og oppgjøret endte målløst på Molineux.

BURNLEY: Heaton, Darikwa, Duff, Keane, Mee (Ward 78′), Arfield, Boyd (Taylor 74′) Jones, Barton, Vokes (Hennings 65), Gray.
Innbyttere: Gilks, Lowton, Kightly, K Long
Gule kort: Arfield 45

WOLVES: Martinez (Ikeme 57), Goldbourne, Edwards, Williamson, Batth, Henry, Afobe, McDonald, Iorfa, Price, Ojo (Byrne 57).
Innbyttere: Doherty, Wallace, Coady, Holt, Le Fondre.
Gule kort: Ojo 52, McDonald 89

Dommer: J Moss