Dyche: – Fantastisk

Sean Dyche pressekonferanseBurnley-sjefen mener at the Clarets’ seier over Crystal Palace denne helgen er en kamp som kommer til å minnes lenge etter å ha ledet 2-0 til pause, hvorpå gjestene sørget for at det sto likt mot slutten av kampen. Ashley Barnes ville det annerledes og satt inn vinnermålet tre minutter på overtid

– Det var litt merkelig at vi først leder med to mål som de tok igjen mot slutten av kampen, men heldigvis gikk det vår vei. Vi måtte holde ut litt til tider, men vi vet at det er noe vi klarer og det å dra i land seieren med et slikt mål i slutten av kampen er fantastisk.

– Dette er nok en kamp som det kommer til å snakkes om i lang tid og jeg tror mange kommer til å gjøre nettopp det den neste tiden. Det er fantastisk å vinne og for meg så var det to lag som begge prøvde å vinne kampen. Jeg mener vi var veldig gode i første omgang selv om de fikk et par sjanser.

– Men de kom seg stadig mer inn i kampen, kom seg fremover, spilte bredere og var farlige i angrep. Det fikk oss på bakbena og kampbildet snudde seg fra første omgang, men slikt skjer. Det er vanskelig for en manager å bruke de rette innbytterne, men jeg var veldig fornøyd.

– Scott (Arfield) var ikke helt i form den siste tiden så han begynte å gå tom for energi, men Tarky (Tarkowski) kom inn fordi de hadde Benteke og Wickham på og vi ønsket å skjerme dem litt. Sannhetens øyeblikk kom når jeg debatterte med staben over hvem som skal bli det siste byttet, så når Barnesy kom utpå og gjorde det han gjorde var herlig for min del, hans del, laget og klubben.

ashley-barnes-jubler– Vi slet litt med å komme oss ut av deres gode spill og forsvarte oss godt, men vi undret hva slags trekk vi måtte ta for å svinge kampen og det gleder meg at det kom etter godt design. Seieren var en stor milepæl for oss, jeg har snakket om det mange ganger; om vår hensynsløse innstilling.

– Man kan aldri ta det for gitt og det må pleies hele tiden, men på samme måte som mot Everton, Manchester United og i denne kampen, hvor man blir pepret så var spillernes holdning ved å gi absolutt alt, rett og slett førsteklasse, avsluttet Dyche.