Howe: – Henrykt

Burnley-sjefen var godt fornøyd med lagets viktige seier over Preston på Deepdale. Howe roser Jack Cork for det avgjørende målet og gleder seg til at laget omsider kan begynne å spille noen hjemmekamper igjen.

Barry Nicholson sendte the Lilywhites i føringen etter 23 minutter, men gleden ble kortvarig når Jay Rodriguez dukket opp og satt inn utligningsmålet ti minutter senere. Det skulle ta en time før ballen igjen havnet i nettet, da i regi av Wade Elliott, som la perfekt inn mot feltet og fant hodet til leiesoldat Jack Cork som sørget for 2-1 ledelse.

– Vi hadde en liten prat på benken og kom til at et poeng ikke var godt nok for oss, så vi jaktet tre, forklarer Howe. Fotball er fotball, noen ganger går det, andre ganger ikke. I dette tilfellet gikk det og vi er henrykt fordi de tre poengene utgjorde forskjellen.

– Vi var klare over viktigheten av kampen og håpet på alle tre poengene, heldigvis laverte guttene en profesjonell forestilling under vanskelige vilkår. Kampen manglet litt kvalitet og det var «gi-alt» fra begge lag, så er henrykt, det kom aldri til å være en flott fotballkamp, men vi gjorde de stygge tingene riktig og jeg føler våre midtstoppere var fantastiske. Vi tok igjen kampen og det er en god følelse som varmer hjertet, guttenes karakter og bestemthet var avgjørende.

– Jays mål var en god avslutning, men det andre målet var fantastisk. Det var et fantastisk innlegg av Wade Elliott og Jack angrep der hvor skoene fløy mest. Jeg er fornøyd med at han scoret fordi han har vært en veldig konsistent spiller de siste ukene.

– Atmosfæren var fantastisk og jeg må legge til at den tilreisende støtten og bråket de gjorde var utrolig. Jeg er glad for at de kan dra hjem lykkelige og vi ønsker å fortsette dette løpet, det er herlig å kunne spille hjemme til neste kamp, etter å ha spilt mange tøffe på bortebane, men guttene har gjort en formidabel jobb, avsluttet Howe.