Herlig snuoperasjon og avansement

(Burnley 3-1 Crawley): The Clarets lå under med ett mål midtveis i første omgang, før de satte i gang en snuoperasjon som sørget for at de til slutt vant med komfortable 3-1 etter mål av Barnes og dobbel-Zaroury.

Som forventet byttet manageren ut store deler av laget og lot spillere som har varmet benken i serien få bryne seg på Crawley.

Høydepunktene fra første omgangen kom midtveis uti. I det 21.minutt sørget Dom Telford for å sende gjestene i føringen, men gleden var kortvarig når Ashley Barnes utlignet tre minutter senere etter å ha blitt servert av Charlie Taylor. Resultatet sto seg til pause.

Annen omgang var ikke eldre enn ti minutter før manageren bestemte seg for å sende utpå friske bein og ti minutter etter det igjen gjort gjestene sine bytter. The Clarets økte presset og jaget et mål. I det 78.minutt fikk the Clarets omsider hull på byllen når Ashley Barnes fant hurtigtoget Anass Zaroury som sørget for snuoperasjonen på Turf Moor. 2-1.

På tampen av oppgjøret satte Barnes (89′) inn sitt andre for kvelden og regnet med at kampen var over, men spissen sto i offside. Dermed måtte Zaroury ta ansvar. Kun noen minutter på banen fant innbytter Vitinho Anass Zaroury som satte kula i nettet og punkterte kampen i det siste spilleminutt. 3-1 til The Clarets.

Burnley: Peacock-Farrell, Roberts, Lowton, McNally, Taylor, Egan-Riley (Bauress 90+2), Bastien (Brownhill 56), Gudmundsson (Lewis 90+2), Costelloe (Zaroury 56), Benson (Vitinho 85), Barnes
Innbyttere: Muric, Dogdson, Long, Maatsen, Vitinho, Bauress, Brownhill, Lewis, Zaroury
Gule kort: Berg Gudmundsson 50

Crawley: Balcombe, Tsaroulla, Ransom, Lynch, Johnson, Chukwuemeka (Hessentaler 66), Wells (Powell 66), Jenks, Davis, Telford (Nichols 70), Oteh (Nadesan 66)
Innbyttere: Addal, Francillette, Hessentaler, Nadesan, Nichols, Powell