Skuffet over cup-exit

Det var en skuffet manager som ble intervjuet etter tirsdagens cup-exit for Cardiff, lettere ble ikke kamelen å svelge da det kun var en individuell feil som kampens eneste mål.

Kampen var ikke av den ypperste kvalitet og ingen av lagene spilte festfotball, men det var allikevel et flott mål som ble produsert fem minutter før første omgang var ferdig. Kaptein McCann ble frarøvet ballen på motstanderens banehalvdel og kort tid senere sørget Joe Mason for en perle, men også kampens eneste mål. Manageren følte at mangelen på kreativitet hindret the Clarets å finne veien tilbake og utligne.

Vi kom hit for å møte et sterkt Cardiff-lag og i store deler av kampen følte jeg at vi matchet dem bra, poengterer sjefen. I bunn og grunn er jeg fornøyd med det defensive, men individuelle feil fortsetter å koste oss dyrt, et mål var nok for dem og det er skuffende. Det er var ikke noe i kampen på det stadiet og vi hadde kontroll på alt Cardiff sendte mot oss.

Hadde vi gått til pause med 0-0, ville vi hatt en annen plattform å stå på og kanskje vinne kampen, men å slippe inn mål på det tidspunktet var skuffende og derfra jagde vi kampen. Jeg føler at vi hadde sjanser i første omgang og sent i kampen, men det var ikke ment å være vår kveld. Vi manglet litt form i den avsluttende delen av kampen, men fram til da føler jeg at vi bevegde ballen godt. Vi var dessverre ikke like flinke til å gjøre ballbesittelsen om til sjanser.

Det er ingen nye skader der vi måtte være fornuftige ikveld og det dreide seg om balanse. Vi ønsket å vinne kampen, men samtidig måtte vi forfriske opp et par ting for å forsikre oss at vi hadde nok spillere til neste ukes tre kamper. Vi har mange kamper som kommer fortløpende og jeg følte at vi trenge friske bein.

Vi har en veldig liten stall og derfor prøvde vi å rotere med tanke på lørdagens kamp. Ross følte ubehag med hamstringen, mens Marvin har slitt med ryggen så vi ønsket ikke å ta risikoen ved å starte med dem. Når man henter erstatter dem med Dean Marney og Keith Treacy gjør man ikke laget svakere, samtidig som vi ga Alex MacDonald en sjanse.

Han fortjente den muligheten og det var en vanskelig kamp for han. Han ønsket nok å gjøre det bra og imponere, men han får sjansen igjen – han har talentet og vi kommer til å støtte han fullt ut. Zavon har også måttet være tålmodig, så det var en sjanse å se to «nye» spillere i laget og jeg føler de gjorde det greit, avsluttet manager Howe.