Howe: – Det er over

Manageren var ikke helt tilfreds med the Clarets’ åttende uavgjort på hjemmebane denne sesongen. De lilla- og lyseblå tok ledelsen etter 20 minutter og kunne ha økt med flere mål, men i stedet gikk det motsatt vei der Coventry utlignet og berget et viktig poeng i kampen mot nedrykk.

Vi trengte å vinne alle våre kamper, noe vi ikke har gjort og dermed er det over.

Gjestene var de første til å skape sjanser der de kunne ha ledet med to mål, men istedenfor var det Charlie Austin som sendte hjemmelaget i føringen etter 20 minutter etter en levering av ingen andre enn Ross Wallace. Angriperen scoret dermed sitt 17.mål for de lilla- og lyseblå denne sesongen, men både han og Danny Ings kunne ha scoret flere mål innen dommeren blåste av omgangen. Etter sidebytte endret rollene seg noenlunde og ikke lenge etter avspark sto det 1-1. I det omgangen gikk inn i det avgjørende kvarteret fikk the Clarets et lite overtak når innbytter Cyrus Christie måtte av banen grunnet skade, men heller ikke det åpnet opp Coventry og dermed er det lille av Play Off-håp over for Lancashire-laget.

– Jeg vil si at det antageligvis er over nå, sa Howe. Vi trengte å vinne alle våre kamper, noe vi ikke har gjort og dermed er det over. Ser man på kampene vi burde ha vunnet her, er det enormt frustrerende og det er det viktigste vi trenger å rette på til neste år. Vi har mer poeng borte enn hjemme, noe som er uvanlig og balansen er å prøve å få hjemmeformen til å bli like god som borteformen, det må vi forbedre.

Det var en dårlig kamp der vi ikke var gode nok. Vi fikk aldri kontroll på kampen og spilte ikke like bra som vi har gjort de siste ukene. Vi fikk et flott mål imot, som jeg mener burde ha gitt oss plattformen til å heve oss, men det skjedde aldri og det var kun i den siste fasen av kampen der de var en mann mindre at vi skapte flere sjanser.

– Det er skuffende fordi våre prestasjoner har vært gode, men jeg mener vi ikke levde opp til det idag. Vi virket ikke pigge nok og med vår lille spillerstall, var vi ikke i nærheten, men vi har en kamp på tirsdag (Leicester) og vi må prøve å vinne den, avsluttet Howe.