Mee: – Vet ikke hva dommeren tenkte på

Clarets-stopper Ben Mee uttrykte skuffelse etter at hans første mål ikke bidro til en seier i en kamp som stort sett var preget at kontroverser.

Det var ville og ikke minst frustrerende tilstander på Turf Moor takket være en dommer-trio som ikke hadde kontroll på kampen og som var full av kontroversielle hendelser – fra start til slutt. Mee som fikk sitt første mål for de lilla- og lyseblå var naturligvis glad for å ha brutt den barrieren, men var skuffet over at det ikke var tilstrekkelig for å hjelpe til tre viktige poeng.

The Clares ble nektet to soleklare straffespark i første omgang og et som var i gråsonen i annen omgang, men det som vakte mest oppsikt på Turf Moor var når Junior Stanislas satte inn ballen i nettet, laget jublet og nesten ett- og et halvt minutt senere ble målet annullert etter at hoveddommeren rådførte seg med linjedommeren.

– Det er skuffende, for på en annen dag hadde det stått 3-1 og kampen ville vært over, men jeg vet ikke hva dommeren tenkte på, forteller en undrende Ben Mee. Det var litt vilt, jeg vet ikke hvordan man kan gå tilbake på noe slikt – det var merkelig og jeg har ikke sett noe slikt tidligere. Vi måtte omstille oss og fokusere videre på kampen, men slapp inn et sent mål som var skuffende.

– Jeg var henrykt med målet. Det var nære på forrige uke og jeg visste at det lå i lufta så det var godt å komme på scoringslisten. Etter deres første mål, dominerte vi kampen i første omgang, vi hadde sjansene og Chas scoret et flott mål da vi gikk opp til 2-1, og jeg følte at vi kunne ha scoret mange fler, men det skjedde ikke.

– Det var en god første omgang, men vi klarte ikke å bygge på annen omgang og måtte betale prisen. Men vi kom tilbake igjen og satser på en god oppvisning på tirsdag kveld – vi ønsker å vinne de to neste kampene før landslagspausen, avsluttet Mee.